Εταιρεία

Σχετικά με εμάς

Ο διαδικτυακός τόπος www.facom-vrattis.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της επιχείρησης
ΗΛΙΑΣ Ι. ΒΡΑΤΤΗΣ.
Το φυσικό μας κατάστημα, ξεκίνησε το 1985 στην “Μέκκα” των εργαλείων την οδό Σπύρου Πάτση.
Από τότε έως τώρα, η αδιάλλειπτη σχέση μας με την Facom, ως  Εξουσιοδοτημένο Κατάστημα  Εργαλείων της, κατέστησε το κατάστημά μας ταυτόσημο με την Facom.
Η ενασχόλησή μας με την Facom κατ'αποκλειστικότητα, καθώς και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες πώλησης και Εγγύησης των προϊόντων της, έχουν σαν αποτέλεσμα, την άριστη σχέση με τους πελάτες μας.
Σχέση σταθερή καθως είμαστε αφοσιωμένοι στην ποιότητα και προσηλωμένοι στην εξυπηρέτησή τους.
Προσφέρουμε εξυπηρέτηση σε επίπεδο αντάξιο του κύρους της Facom, κορυφαίου Ευρωπαϊκού κατασκευαστή εργαλείων αλλά και διεθνώς στον χώρο του εργαλείου με την μοναδική Εγγύηση Εφ’όρου Ζωής στην συντριπτική πλειονότητα των προϊόντων της.
Σαφώς λοιπόν μας διαφοροποιεί η γνώση σε βάθος των εργαλείων, οι εξαιρετικές τιμές μας και η εύρεση των βέλτιστων λύσεων λόγω της μακρόχρονης εμπειρίας μας.
Ακόμη και αυτά τα πλεονεκτήματά μας δεν θα ήταν αρκετά για να μας δώσουν τα εύσημα από τους πελάτες μας, αν δεν ήταν η άψογη εξυπηρέτηση σε όλα τα επίπεδα.
Είναι το Α και το Ω της επιτυχίας μας, την οποία προσδοκούμε να προκύψει και στο νέο για εμάς διαδικτυακό εγχείρημα.
Άλλωστε διακινώντας την πλήρη γκάμα της Facom, καλύπτουμε σχεδόν κάθε απαίτηση και ανάγκη σας.
Πραγματοποιήστε λοιπόν και ηλεκτρονικά τις αγορές σας από εμάς και θα διαπιστώσετε όσοι είσαστε νέοι πελάτες, την άψογη εξυπηρέτησή μας και εντέλει τους λόγους που η ποιότητα Facom και η εξυπηρέτηση Βράττης είναι τόσο ταιριαστές...